SALLY !                   990925--060126 

Sally fick tyvärr lämna oss 060126 , efter en tids sjukdom. Hon är väldigt saknad av oss alla & kommer alltid att finnas med oss.
Ni som vill får gärna skriva nått till Sally genom mail till mig så lägger jag in det här under knapp DU ÄR SAKNAD SALLY.
Sally är begravd i Malmö på Spille pengens Djurkyrkogård. Ni får jätte gärna hälsa på henne där.
    Sally var en stor, pratglad, charmig rottweiler tik.  

      

Sally blev vår då hon skulle omplaceras. Det var Kenneth´s mor som fick oss till att åka och titta på henne. Innan dess hade vi passat en rottishane , King, i nio månader. Men så en dag kom hans husse och hämtade honom och på en dag var han bara borta ..... Vi var tveksamma till att skaffa en ny hund eftersom saknaden var stor efter King. Men "svärmor" lyckades övertala oss och vi åkte upp i snöstormen till Henån (ovanför Göteborg) för att titta på Sally. Vi blev förtjusta direkt. Det var många som hade ringt på henne och ägarna ville såklart att hon skulle få ett bra hem. Efter en veckas väntan fick vi samtalet "Ni passar nog bäst till Sally av dom som ringt" ! Överlyckliga hämtade vi hem henne till vår lägenhet. Sally hade minsann inte tid att hälsa utan skulle först utforska sitt nya hem. Det har inte varit alldeles lätt att ta över henne, men med mycket träning har både hon och vi faktiskt förändrats mycket.

Vi tränar/tävlar idag Lydnad 1 och agility med henne. Yes, ni såg rätt agility! Min tränare ville ge mig ett pris i ras agility för att ha lyckats så bra med Sally i det. Vi började med agility mest för att det var så kul, men vi trodde aldrig att jag skulle få henne till att gå runt en hel bana. Där fick vi fel!

När vi inte tränar så gillar Sally att ligga i knäet på en och mysa och hon älskar att sova i sängen tillsammans med oss! Men det börjar bli lite trångt nu när vi har fler hundar. Hon är även expert på att charma till sig all uppmärksamhet när där kommer besök. Hennes favoritsyssla om kvällarna är att titta på våra flygpungekorrar (Suger Gliders). Hon hade kunnat sitta där i flera timmar om hon hade fått.

När vi fick hem Vittra blev Sally som en mor för henne.Många undrade hur det skulle gå med en rottis tillsammans med en sibbe , men det har inte varit några problem alls. När Noomi kom in i bilden tyckte Sally att "nu är det nog bäst att jag visar vem som bestämmer här". Ingen skall komma här och bestämma inte!